Bibber, bibber op kantoor. De beste tips voor werkende koukleumen!

Staat de verwarming bij jou op kantoor ook op 18-19 graden? Vanwege de energie- en klimaatcrisis hebben veel kantoren 2 jaar geleden de thermostaat naar beneden gedraaid. Helaas is er een groep mensen voor wie deze temperatuur ècht anders aanvoelt. Het zenuwstelsel van ongeveer 10% van de mensen reageert heftiger op kou. Behoor jij ook tot deze groep koukleumen? Wij helpen je graag met 6 creatieve oplossingen, zodat jij weer comfortabel en prettig op kantoor kunt werken.

Tips voor koukleumen op kantoor

1. Verwarmende  thee

Alleen al het kijken naar een kop dampende thee zorgt voor een warmer gevoel. Vervang je gewone thee eens door thee met kruiden die een positieve stimulans hebben op de bloedsomloop: kies voor thee met citroengras, kaneel of brandnetel. Als je bloedsomloop beter op gang komt zullen je handen en voeten minder snel koud worden.

2. Verwarmde thermokleding

Draag thermokleding onder je gewone kleding en kies daarbij eens voor een verwarmd exemplaar. Wij hebben 2 soorten verwarmde broeken; bij het ADVANCE model worden je bovenbenen en onderrug warm gehouden en het bij het MOTIVE model je knieën en buik. Het MOTIVE shirt heeft warmtezones op de bovenrug en onderrug.

3. Bewegen

Op kantoor zit je veel stil waardoor je doorbloeding vertraagd. Bewegen is echt de àllerbeste manier om warm te blijven. En bonus, want bewegen is ook nog eens goed voor je gezondheid en concentratievermogen. Pak dus de trap in plaats van de lift, loop wat vaker een rondje, wie weet lukt het om te sporten tijdens de middagpauze.

4. Verwarmd kussen

In een handomdraai zijn je billen warm met een elektrisch verwarmd kussentje. Het verwarmde zitkussen van HeatPerformance® zorgt voor 3 tot 7 uur warmte, afhankelijk welke van de 3 standen je gebruikt. Het kussentje kun je zo oprollen en in je handtas stoppen (uitgerold formaat 40×31 cm) en meenemen naar het terras.

5. Verwarmde inlegzolen

Als je als koukleum ’s ochtends op de fiets of in de auto stapt is de kans groot dat je uiteindelijk met koude voeten op kantoor aankomt. Houd je voetzolen dus lekker warm. Met een verwarmde inlegzool in je schoen blijven zelfs je tenen warm. Stap je kantoor liever met mooie enkellaarsjes binnen? Draag dan verwarmde sokken. Ons dunste exemplaar past werkelijk in elke schoen.

6. Warme handen

Ook al zijn je vingers veel in beweging op je toetsenbord, warm worden ze er helaas niet van. Er bestaat verwarmende handcrème die de doorbloeding van je handen ondersteunt. Een andere optie zijn handschoenen zonder vingers, deze houden je vingers helaas niet warm. Ook een goede optie zijn onze INDOOR handschoenen. Deze dunne verwarmde kantoorhandschoenen zijn speciaal ontwikkeld voor binnenshuis. De warmtegeleiders lopen over de rug van de hand en over de rug van elke vinger. Dankzij de touchscreen vingertoppen kun je ze ook achter je laptop gebruiken. 

Selecteer een Afleverpunt

Click outside to hide the comparison bar
Vergelijk